Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





G36E2 SRC Gen III


Po zkušenostech s první zbraní G36C od firmy SRC jsem přešel jakožto ostrostřelec na delší verzi E2. Co se týče zpracování, lépe provedená mi přišla G36C ale je to pouze pocit.

Vnější provedení zbraně je opět z hustěného nylonu s hrubou úpravou, což budí dojem bitelnosti. Verze E2 a obecně verze E jsou nejdelší variantou G36 se sklopnou pažbou. U verze E2 se nenachází typická vysoká horní lišta s integrovanou optikou, zde se nachází jednoduchá nízká lišta jako je například u G36C. Tato lišta je poměrně výhodná pro instalaci vlastního kolimátoru či optiky. Délka zbraně se sklopenou pažbou je 76cm a s vyklopenou 100cm. Což již není úplně ideální na CQB oproti G36C.

Ke zbrani je přibalen zásobník točný na 470bb, který se lehce kýve, ale vypadnutí absolutně nehrozí. Kompatibilita se zásobníky od jiných výrobců je výborná.

Zbraň má výborný vnitřek jako G36C gen.III. od stejného výrobce(8mm kuličková ložiska, ultra zátěžový motor, zátěžová kola…), jediné co zbrani mohu vytknout je prostor na akumulátor. Ten je opravdu velice ale velice úzký a pro většinu baterií nedostačující. Doporučovaná sedmičlánková baterie typu mini není opravdu dobrou volbou pro tuto zbraň. Proto jestli o zbrani uvažujete, zakupte raději ihned baterii typu V neboli nunčakovku. Tu do předpažbí dáte bez takových problémů jako u typu mini.

Střelba je se zbraní přesná, s dobrým střelivem (používám 0,25g zn. GG) má zbraň velice slušný soustřel. Dostřel bych zaokrouhlil na 50m efektivně a 60m dolet.

Problémem opět zůstává nestandardní hop komora, což je obrovským problémem v situaci, kdybyste ji rádi vyměnili.