Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





Ochranné brýle s ocelovou síťkou


S jistotou mohu prohlásit, že není hráče airsoftu, který by se nesetkal s dobře známým nepřítelem číslo jedna – mlha před očima. Právě s tímto nepřítelem jsem se rozhodl bojovat pomocí brýlí s drátěnou výplní.

Zpracování:
Konstrukce rámečku brýlí je provedena z tuhého a odolného plastu (barva olivově – šedá). Rámeček je po celé ploše vylepen měkkou pěnou, která zaručí opravdu pohodlné nošení. Nastavitelný popruh rámečku je kvalitní a snadno regulovatelný.
Drátěné výplně jsou na první pohled houževnaté a povrchová úprava vypadá také dobře. Bohužel zdání klame a po prvních testovacích střelbách (vzdálenost 8m, ze zbraně s M130, střelivo 0,28g) se v místě zásahu výplň prohne (cca o 1mm), lak se drolí, ale kulička po sobě zanechá drobné bílé odštěpky, které by mohly být nebezpečné pro oko. Dále vlivem porušení ochranné vrstvy ocelový plech poměrně rychle koroduje.

Vyhodnocení:
Brýle jsou dobře zpracované pro hru se slabšími zbraněmi (do pružiny M120) a střelby z rozumné vzdálenosti jak v otevřeném prostoru, tak v CQB. Při hře s pružinami silnějšími bych výrobek nedoporučoval z hlediska bezpečnosti – především v CQB. Drátěná mřížka neomezuje výhled do kolimátorů a optik.

Jeden fakt, který výrobce neuvádí je ten, že brýle relativně hodně ztmavují, což opět snižuje rozsah použití. Při dobrých světelných podmínkách brýle tolik neomezují, ale při prvním náznaku šera se viditelnost rapidně snižuje.