Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





Dětský den


Dne 18. května léta páně dvoutisícého trináctého, proběhla dlouho očekávaná akce "Dětský den" pořádaná airsoftovým týmem SAJ Hawks. Tato akce bezprostředně navazovala na soukromý letecký večer, který se po velkém úsilí proměnil ve večer zaslouženého grilování, když se povedlo ukotvit náš skoro nový vojenský stan.
Po vydatné porci škvarků a dobrého pití a fonetickém doprovodu v podání dua R+K jsme se při plné fyzické a částečné duševní svěžesti probudili do krásného rána dne D. Snídaně byla většinou složená z briskních promluv na téma "Mawe my máme hlad..", které, nutno podotknout, většinou přinesly kýžený výsledek. Pak už se celý tým jako jeden muž vrhl do příprav na nával zvědavých zájemců. Je sice pravda, že vzpomínaný jeden muž započal přípravy odjezdem pro zapomenuté a potřebné materiály a pomůcky,ale již po několika málo hodinách se začala formovat první stanoviště. A tak vznikla střelnice, stanoviště výstroje i zdravovědy, a za nemalého přispění českých lesů, i stanoviště maskování.

Oficiální začátek akce byl stanoven na 1300 Středoevropského času. A jak už to tak bývá již krátce po 1400 se začali scházet první účastníci. Již brzy po začátku se střelnice osvědčila jako největší lákadlo pro všechny věkové kategorie nehledě ani na pohlaví. Těsné druhé místo na žebříčku oblíbenosti vybojovalo stanoviště maskování, i když trošku seschlo a delší dobu nebylo k nalezení. A nemalé nadšení sklidila i Robertsova ukázka použití turniketu, doprovázená Mawovým výkladem na téma tvorby krevních sraženin v končetinách s omezeným průtokem krve.

S přibývajícím časem a červenající kůží ostřílených borců na stanovištích přibývalo i návštěvníků. Zvláště pak na střelnici se začaly tvořit delší a delší fronty, bohužel ne jen díky množství zájemců, ale i snižujícímu se počtu fungujících zbraní. Stejně tak stanoviště maskování téměř seschlo a i většina členů týmu začala jevit známky opotřebovanosti, ale přes všechnu únavu hrdinně vytrvali na svých pozicích a věnovali se všem příchozím až téměř do západu slunce a zaslouženého odpočinku u grilu.

Vzhledem k dotazům, zda, a kdy, se tato akce bude opakovat, je nejspíš možné říci, že akce se povedla a je třeba jí zopakovat. Do kteréžto doby ji jistě ještě vylepšíme;)


Závěrem bychom rádi poděkovali všem, kteří se zúčastnili a přijeli nás podpořit. Děkujeme.

Den Dětí, Nové Hrady (18.5.2013)
126 fotek, 32 MB, 44 zobrazení
Den Dětí NH (18.5.2013 Kiki)
81 fotek, 39 MB, 94 zobrazení