Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





Operace Taškent 4


Dunění kol rozdrnčeného vozu se rozléhá téměř celým prostorem. Jistě, to naši rudí bratří fičí na vejtřasce vstříc boji s prohnilou kapitalistickou armádou NATO. Ale my jdeme pěšky. Je tma a nevidíme na krok. Jediné, koho potkáváme, jsou naši padlí bratří, které postříleli naši rudí bratří. Holt boj ve tmě má i svá úskalí. Máme najít polní nemocnici…ale nikdo jí neviděl, nikdo neví kde je. Mysteriozní. Je půl čtvrté ráno a konečně jsme z patroly zpět na základně. Krátký spánek. Je sedm ráno a vyjíždíme v tajném výsadku kupředu blízko základny NATO. Útok je rozprášen. Následuje další útok kdesi uprostřed rozlehlé oblasti. Útok je rozprášen. Následuje oběd na základně a krátký spánek. Po probuzení začínají zuřivé přípravy na nadcházející konečný útok vojáků NATO, aby splnili svůj úkol a získali naši útulnou matičku základnu. Tiché vyčkávání. Už je to tady. Valící se hordy, jako by neměli konce. Ale…..útok je rozprášen…a základna je naše. Tak by se krátce dal shrnout vyčerpávající boj za svobodu, za pravdu a za pivko u polní nemocnice NATO.