Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





Ochranné brýle X800 M.F.H. (Thunder)


Ihned na začátek napíši, že jsem neměl možnost porovnat tyto brýle s originálem Bolle X800. Nicméně se budu snažit popsat jejich funkčnost a zkušenosti s nimi.

Momentálně mám tyto brýle 2 roky a jsem nucen je vyměnit. ALE poskytly mi výbornou službu.

Brýle se vizuálně zdají být zdařilou kopií Bollé X800. Hlavní výhodou je speciální stavba těchto brýlí. Polykarbonátové sklo splňující normu CE EN 166 (B) je uchyceno v obroučku na třech místech – na pravém a levém okraji a uprostřed pomocí dvou protilehlých pacek. Sklo je od obroučku po většinu obvodu odděleno zhruba 3mm mezerou, což zlepšuje cirkulaci uvnitř brýlí, která je velice důležitá pro jejich nemlžení se. Vnitřní strana obroučku je opatřena gumovým lemem. Brýle disponují černým gumovým popruhem na hlavu s bílým nápisem MFH, což je lehce demaskující.
Tyto brýle máme vyzkoušené jak na přilbách tak přímo na hlavě a jejich funkce je výborná. Dobře pasují na přilby typu IBH a typu MICH.

A nyní se přesunu k nejchoulostivější stránce u všech brýlí a to je jejich mlžení se. K zabránění mlžení u těchto brýlí mi nejvíce pomohlo mejdlíčko do plynové masky a jinak používám rozleštěný JAR. Nicméně po intenzivním výkonu nebo za špatného počasí se mi i tyto brýle neskutečně zamlží. Ostatní členové týmu s tímto takové problémy nemají a s brýlemi jsou spokojeni.