Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





Afghan

od: Sat-24.09. do: Sun-25.09.
rok: 2011

Město Kandahár, sobota 10:00 am Afghánského času, 7:30 am středoevropského, kolem města propukají vyostřené nepokoje, Afghánský lid se bouří a americké předskunuté jednotky situaci nezvládají. Tyto jednotky měly původně město kontrolovat, ale po celou dobu akce se k cíli ani nepřiblížily. My, jakožto synové muslimy vyhlášeného džihádu, jsme ukázali, že toto město bylo je a bude stále v moci afghánců. Jakýkoli útok a pokus o zajištění města byl odvrácen a nakonec byly americké síly zatlačeny do kouta takovým způsobem, že jim byly odcizen i tolik chráněný zbrojní arzenal. Naše bombové útoky srážely americké psy do kolen. V noci boje neustaly a i přes úbytek sil se obě strany v temných…

-Celý článek-
Afghan
23 fotek, 2 MB, 84 zobrazení

Operace Flashback

od: Sat-09.07. do: Sat-09.07.
rok: 2011

Rivalita dvou armád na ostrově nebrala koncí a touha po získání zbraní hromadného ničení je hnala kupředu. V našich řadách jsme odhalili zrádce a přes jeho největší snahu jsme ho zneškodnili jak se sluší a patří. Bohužel po úpadku morálky naší armády z jistých férových důvodů se naši nepřátelé zmocnili zbraní a použili je proti nám.

White Hemlock

od: Sat-28.05. do: Mon-30.05.
rok: 2011

Jatka jatka jatka…byla to jatka. 28.Května se náš tým zúčastnil akce pořádané SAOSem…,která se konala kde?...no na Jatkách. Jako součást IRY, jsme se snažili s ostatními bratry udržet zástupy nadržených SASáků, kteří chtěli zmařit náš plán uvařit kvalitní limču, kterou jsme následně měli vlít do zdrojů pité vody. Boje probíhaly zuřivě a vojáci padali s odhodláním ve tváři. Za zvuku kapek deště dopadajícího do starých jímek, se obě strany rvaly za svým cílem. Závěr dopadl pro IRU nelichotivě – SAS obklíčili respawn teroristů a tím vše skončilo. Morálka a i výkony pohasly na minimum a výsledek si můžete domyslet sami.

-Celý článek-

Pochod Tučapy

od: Fri-20.05. do: Mon-23.05.
rok: 2011

Víkend 20. až 22. května byl víkendem zpocených trik, smradlavých kanad, Kozla dodávaného na stůl minimálně za půl hodiny, kytarových večerů a drsných podchoustnických špaget (jakožto adaptace na legendární Mawovi armádní nudle).
Ano ano, Tučapský pochod 2011 zůstane v našich srdcích, nohou a břiších. Doufáme, že nás Tučapy i hrad Choustník přivítá stejně vřele i příští rok.